• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım A55 güncelleme geldi

ahmetsa

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Diğer
Haydi bakalım neler bekliyor bizi indiriyorum suan

Mergen

Üyecik
Üye
Forum puanı
30
Cihaz
Diğer
Güncelleme gelince telefon çağ atlayacak zannedenlere gülesim geliyor. O kadar insan çalışıyor mühendis kod yazıyor adam elle tutulur birşey yok diye tövbe. :D

Upvote 0

ahmetsa

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Diğer
Güncelleme gelince telefon çağ atlayacak zannedenlere gülesim geliyor. O kadar insan çalışıyor mühendis kod yazıyor adam elle tutulur birşey yok diye tövbe. :D
bak kardeşim elle tutulur bişey yok yazan benim türkiyede sunulan cihazlarla başka ülkelerdeki cihazlar içerik olarak farklı bizimde söylemek istediğimiz o oppo kendi uygulamalarını dahi gömülü olarak vermiyor bizim ülkemize belki 13 te bunlar olur diye düşünmüştük yoksa kimsenin işine karıştıgımız dan değil hem tüketici olarak bazı şeyler beklemek hakkımız değilmi...

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
bak kardeşim elle tutulur bişey yok yazan benim türkiyede sunulan cihazlarla başka ülkelerdeki cihazlar içerik olarak farklı bizimde söylemek istediğimiz o oppo kendi uygulamalarını dahi gömülü olarak vermiyor bizim ülkemize belki 13 te bunlar olur diye düşünmüştük yoksa kimsenin işine karıştıgımız dan değil hem tüketici olarak bazı şeyler beklemek hakkımız değilmi...
Cihaz performansına yeterliliğine donanıma ve kapasitesine göre yapılıyor yazılımlar, beklenti ona göre olmalı ayrıca firmanın politikasınıda unutmamak gerekir.

Upvote 0

14Mert14

Yazar Üye
Banlandı
Üye
Forum puanı
21
Cihaz
A74
bendede a55 var bana colorOs 13 guncellemesi gelmedi sen nasıl getittirdin güncellemeyi ya lütfen söyle
Kendi kendine geliyo zaten bekleyin gelir meraklanmayin hic bi ozellik gelmiyo sadece arayuz o kadar ben pisman oldum garantiye yolluycam mesela bu guncelleme isleri boşmus onu anladim cihazin performansini dusurmekten baska bi ise yaramiyor

Upvote 0