• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

akıllı top assistive touch

faygun

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
A9 2020
bu akıllı top diye bir şey çıktı gitmiyor ayarlarda her yere baktım gitmiyor

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Upvote 0

ibrahim kırca

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 4
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Akıllı ekran topunu (assistive touch ball), ekranı yukardan aşağı kaydırdığınızda çıkan hızlı ayarlarda açtım. Sonrasında baktığımda menüdeki eski yerinde ekran topu simgesi görülmüyordu. Ayarlarda da akıllı ekran topu ile ilgili bir menüye ulaşamadım.

Ekli dosyalar

• ekran kaydı_reno4.jpg
    ekran kaydı_reno4.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 114
Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Akıllı ekran topunu (assistive touch ball), ekranı yukardan aşağı kaydırdığınızda çıkan hızlı ayarlarda açtım. Sonrasında baktığımda menüdeki eski yerinde ekran topu simgesi görülmüyordu. Ayarlarda da akıllı ekran topu ile ilgili bir menüye ulaşamadım.
Şunu deneyiniz, üstüne basılı tutup ekranın alt tarafına basılı bir şekilde yaklaştırınca alt tarafa doğru çarpı işareti çıkıyor oraya bırakın silinir.

Upvote 0

ibrahim kırca

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 4
Şunu deneyiniz, üstüne basılı tutup ekranın alt tarafına basılı bir şekilde yaklaştırınca alt tarafa doğru çarpı işareti çıkıyor oraya bırakın silinir.
Cevap için teşekkür ederim, fakat öneriniz de işe yaramadı, maalesef. Sanırım sorun modelle alakalı, fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim artık.

Upvote 0

Ugrclk25

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
67
Cihaz
Reno 2Z
Cevap için teşekkür ederim, fakat öneriniz de işe yaramadı, maalesef. Sanırım sorun modelle alakalı, fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyeceğim artık.
Erişebilir lik menüsünü kurcalayın orada belki bulabilirsiniz genelde orada olur

Upvote 0