• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Android 11 ile başlayan wifi sorunu

Arzu

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 3
Oooo Reno 3'e gelen Android 11 de güncellemesi sonucu wifi sorunu yaşıyorum. Modemde sorun yok. Eşimin de oppo telefonu var. Henüz güncelleme almadı ve sorun yaşamıyor. Ben güncellemeden beri sürekli kapatıyorum. 4,5 G ile bağlanıp tekrar wifi açıyorum. Çok can sıkıcı bir durum. Bir çözümü var mı? Teşekkürler

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Sorun tam olarak ne, tekrar söyler misiniz?

Upvote 0

Arzu

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 3
Android 11 güncellemesi geldiğinden beri internete girerken sorun yaşıyorum. İstediğim sayfa açılmıyor, oyunda hamle yapamıyorum. Wifi kapatıyorum, 4,5 G ile sayfa anında açılıyor, sonra tekrar wifi'a geçiyorum. İnternet bağlantım yok gibi görünüyor. Aynı modemle evin içinde eşim ve kızımda sorun yok. Yani problem evdeki bağlantı değil. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Upvote 0

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Android 11 güncellemesi geldiğinden beri internete girerken sorun yaşıyorum. İstediğim sayfa açılmıyor, oyunda hamle yapamıyorum. Wifi kapatıyorum, 4,5 G ile sayfa anında açılıyor, sonra tekrar wifi'a geçiyorum. İnternet bağlantım yok gibi görünüyor. Aynı modemle evin içinde eşim ve kızımda sorun yok. Yani problem evdeki bağlantı değil. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Güncelleme sonrası yüklenen çerez dosyalardan dolayı güncelleme tam yüklenmez. Güncelleme sonrası Hard reset atıp telefonun kendisine gelmesini sağlayın. Hard reset atmadan önce bilgisayar yardımıyla fotoğraf vb unsurları yedekleyip, Hard reset işlemini yapabilirsiniz.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Güncelleme sonrası yüklenen çerez dosyalardan dolayı güncelleme tam yüklenmez. Güncelleme sonrası Hard reset atıp telefonun kendisine gelmesini sağlayın. Hard reset atmadan önce bilgisayar yardımıyla fotoğraf vb unsurları yedekleyip, Hard reset işlemini yapabilirsiniz.
Bilgisayar yardımıyla yedek alınız tüm bilgileniz silinecek resim uygulamalar vs.

Upvote 0

Arzu

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 3
Teşekkürler. Çok can sıkıcı bir çözümmüş.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Upvote 0