• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Çözüldü Bluetooth sorunu

Malik35

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 5 Lite
Selam oppo reno 5 lite tuş kitleyince bluetooth bağlantısı kapanıyor tasarruf modu kapalı neden oluyor acaba teşekkürler

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
Selam oppo reno 5 lite tuş kitleyince bluetooth bağlantısı kapanıyor tasarruf modu kapalı neden oluyor acaba teşekkürler
Merhaba @Malik35

Bu tur sorunlar gayet normal yazilimsal sorun

cihazinizin verilerini yedekleyiniz ve gmail hesabinizi senkroize ediniz ve daha sonra telefonunuzun fabrika ayarlarini sifirlamayi deneyiniz.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Uygulamanın izin ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırırsanız ve otomatik başlatma seçeneğini aktif yaparsanız sorun çözülecektir.

Upvote 0

Malik35

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 5 Lite
Cevaplar için teşekkür ederim. Bir iki tane uygulama çakıştığı için oluyormuş onları sildim sorun çözüldü.

Upvote 0
Çözüm

yeenes7

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 5 Lite
Cevaplar için teşekkür ederim. Bir iki tane uygulama çakıştığı için oluyormuş onları sildim sorun çözüldü.
Aynı sorun bende de oluyor kulaklığı bağlıyorum fakat herhangi bi ses açtığım anda kesiliyor. Hangi uygulamaların çakıştığını nasıl buldun ben nasıl bulurum. Lutfen soyler misin kafayi yemek uzereyim

Upvote 0