• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Bu site güvenilir mi?

lykıaıstakenn

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
A74
bir site var buradan uygulama indirmek ne kadar güvenilir? tüm Oppo sistem uygulamalarını indirebiliyoruz buradan sizce güvenlimidir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite

Ekli dosyalar

• 20230122_214100.jpg
    20230122_214100.jpg
    354.4 KB · Görüntüleme: 147

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite

enesaltnel

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
A74
Ben sürekli kullaniyorum. Hem yenilikleri takip etme acisindan hrm apk acisindan bence guvenilir. Ozellikler haberler ilk bu siteye dusuyor. Hatta forumdaki cogu baslik bi su siteden aliniyor.

lykıaıstakenn

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
A74
Ben sürekli kullaniyorum. Hem yenilikleri takip etme acisindan hrm apk acisindan bence guvenilir. Ozellikler haberler ilk bu siteye dusuyor. Hatta forumdaki cogu baslik bi su siteden aliniyor.
Peki telefona zararı varmıdır? şarz hızlı bitmesi kasması gibi problermler oluyormu sizde.

enesaltnel

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
22
Cihaz
A74
Zaten gelismeleri paylasiyorlar. Yani biraz ne yuklediginize bagli. Zararli yazilim sanmiyorum ama belki guncel uygulamalar sarji stabilizasyonu iyi olmayabilir ama sityele alakali degil uyhulamayala alakalidir.

abdullah sengun

Üyecik
Üye
Forum puanı
9
Cihaz
Reno 4 Lite
Peki telefona zararı varmıdır? şarz hızlı bitmesi kasması gibi problermler oluyormu sizde.
Ben buradan ana ekran uygulaması launcer indirdim kurdum hata verdi,kaldırmada zorluk çektim Allah'tan ikinci bir arayüz vardı da kolay oldu yoksa eğer yeterli bilgiye sahip değil isen telefon zarar görebilir

lykıaıstakenn

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
A74
Ben buradan ana ekran uygulaması launcer indirdim kurdum hata verdi,kaldırmada zorluk çektim Allah'tan ikinci bir arayüz vardı da kolay oldu yoksa eğer yeterli bilgiye sahip değil isen telefon zarar görebilir
Anladım teşekkür ediyorum, iyi ki denememişim yoksa zarar görebilirmiş.