• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma ColorOS 12 dağıtımları bitti mi?

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
ColorOS 12 dağıtımları bitti mi? Instagram'da @colorosoppo artık takvim paylaşımı yapmıyor. "ColorOS 13'e hazır mısınız?" gönderisi paylaşılmış. OPPO A55 ColorOS 12 almayacak mı? Cihaz 11.1 sürümü yüzünden sürekli kasma ve donma var. Sıfırladım, format attım hiçbiri olmadı.

BeatdownTR

Üyecik
Üye
Forum puanı
21
Cihaz
A74
Merak etme Coloros 12 alan telefonlarda aynı durumda. Çoğu kişi memnun değil. Hele ki a74 kullanıcıları.

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
Merak etme Coloros 12 alan telefonlarda aynı durumda. Çoğu kişi memnun değil. Hele ki a74 kullanıcıları.
Onlarda da aynısı ise kötü. ColorOS 12 ile düzeltiklerini sanmıştım. Onun da daha ne zaman cihazımıza geleceği aşikar beklemekten sıkıldım. Bir dahaki ne OPPO yerine Samsung'u direk tercih edeceğim.

nicktatör

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
4
Cihaz
Diğer
A55'e gelmez ise fiyasko olur.

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
A55'e gelmez ise fiyasko olur.
Bence gelmesi lazım. Samsung A serisi bile 2 güncelleme alacak bilemedin belki 3 bile olabilir. Ama OPPO daha hiç A55'e hiç güncelleme getirmedi. Yazıklar olsun. Aldığıma pişmanım. Samsung A52S alacağım.

worlock

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
83
Cihaz
Diğer
ColorOS 12 dağıtımları bitti mi? Instagram'da @colorosoppo artık takvim paylaşımı yapmıyor. "ColorOS 13'e hazır mısınız?" gönderisi paylaşılmış. OPPO A55 ColorOS 12 almayacak mı? Cihaz 11.1 sürümü yüzünden sürekli kasma ve donma var. Sıfırladım, format attım hiçbiri olmadı.
Dağıtım bitmedi a55 sadece Türkiye'ye daha gelmedi sabretmek lazım güncelleme olayı çok kötü opponun

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
Dağıtım bitmedi a55 sadece Türkiye'ye daha gelmedi sabretmek lazım güncelleme olayı çok kötü opponun
Eğer ki bitmesiyde Google'da arama yaptığımız zaman neden ColorOS 12 takvimi çıkmıyor. Ayrıca Instagram'da @colorosoppo 'da paylaşım olarak ColorOS 13'ü paylaşıyor. Nereden takvime ulaşabiliriz?

worlock

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
83
Cihaz
Diğer
Eğer ki bitmesiyde Google'da arama yaptığımız zaman neden ColorOS 12 takvimi çıkmıyor. Ayrıca Instagram'da @colorosoppo 'da paylaşım olarak ColorOS 13'ü paylaşıyor. Nereden takvime ulaşabiliriz?
Hindistan'da yayınlandı zaten Türkiye'ye nezaman gelir belli degil
Mesajlar birleştirildi:

Hindistan'da yayınlandı zaten Türkiye'ye nezaman gelir belli değil[url=https://www.hizliresim.com/80vh2ao] [/URL]
Mesajlar birleştirildi:

Hindistan'da yayınlandı zaten Türkiye'ye nezaman gelir belli değil[url=https://www.hizliresim.com/80vh2ao] [/URL]
Mesajlar birleştirildi:

Son düzenleme:

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
Hindistan'da yayınlandı zaten Türkiye'ye nezaman gelir belli degil
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:
Hindistan'da yayınlanmış olması Türkiye'ye gelmesi mi demek?