• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Çözüldü hey tap nedir.

karaefe17

Üyecik
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno 2Z
arkadaslar bu hey tap nedir ne ise yarar ve nasil kullanılır cevap için şimdiden teşekkürler

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
arkadaslar bu hey tap nedir ne ise yarar ve nasil kullanılır cevap için şimdiden teşekkürler
Hey tap oppo nun bazı uygulamalarından faydalanmak için kayıt sistemi diyebiliriz ama şuan Türkiye'de aktif olarak bazı bölümleri çalışmıyor maalesef.

Upvote 0

Finedine0131

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
5
Cihaz
Reno 2Z
Oppo watch kullanıyorum saati kullanmak için hey tap gerekiyor hem antrenman verileri hem de saati özelleştirmek için kullanılıyor. Samsung health ve Galaxy wear uygulamasının birleşmiş hali gibi.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Oppo watch kullanıyorum saati kullanmak için hey tap gerekiyor hem antrenman verileri hem de saati özelleştirmek için kullanılıyor. Samsung health ve Galaxy wear uygulamasının birleşmiş hali gibi.
O heytap healt , heytap ikisi farklı şeyler.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Heytap healt;

Oppo bant yada oppo watch ile kullanılan sağlık bilgilerinizi takip ettiğiniz uygulama.

Heytap ise;

Aşağıdaki örnekte olduğu gibi kayıt olunan, bulut hizmeti ama çinde bazı uygulamalardan faydalanılabilen ama bizde şuan aktif olmayan mail.

Upvote 0

karaefe17

Üyecik
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno 2Z
Upvote 0

sait5252

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
A5s
Hey tap oppo nun bazı uygulamalarından faydalanmak için kayıt sistemi diyebiliriz ama şuan Türkiye'de aktif olarak bazı bölümleri çalışmıyor maalesef.
Arkadaşlar birkaç tane sosyal medya ve diğer uygulama giriş oturum açma şifrelerini unuttum geri yükleme şansım olurmu lütfen yardımcı olun

Upvote 0