• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Hızlı sarj

Cagri52

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 4 Lite
Merhabalar, oppo reno 4 lite telefonu yeni aldım ve 45 dakikada %100 şarja ulaştığı söylendi, hem bu surede ulaşmıyor hemde aklıma takılan hızlı şarj değilde şarj oluyor yazıyor, bu normal mi benim cihazımda mi hata var ?

M

Misafir üye

Guest
Şarj ederken kilit ekranında VOOC yazısıyla birlikte yuvarlak şarj olması simgesi çıkmıyor mu acaba?

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Şarj ederken kilit ekranında VOOC yazısıyla birlikte yuvarlak şarj olması simgesi çıkmıyor mu acaba?
O sanırım reno2z modellerinde sadece çıkıyor
Mesajlar birleştirildi:

Merhabalar, oppo reno 4 lite telefonu yeni aldım ve 45 dakikada %100 şarja ulaştığı söylendi, hem bu surede ulaşmıyor hemde aklıma takılan hızlı şarj değilde şarj oluyor yazıyor, bu normal mi benim cihazımda mi hata var ?
Son güncelleme sonrası şarj da sorunlar mevcut oldu reno4 lite modellerinde sürelerde oynamalar mevcut, iyileştirme güncellemeleri yayınlıyorlar düzelecektir diye düşünüyorum.

Upvote 0
M

Misafir üye

Guest
Hayır Elif hanım eşimde de Reno Z var ve onda da VOOC yazısı çıkıyor. bence bütün OPPO telefonlarda vardır diye düşünüyorum çünkü hepsinde VOOC özelliği mevcut.

Upvote 0

Sergeant

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
26
Cihaz
A9 2020

Reno 4 lite YouTube'da olan testlerde 1.20 saat civarında %90 şarj oluyor.

Hayır Elif hanım eşimde de Reno Z var ve onda da VOOC yazısı çıkıyor. bence bütün OPPO telefonlarda vardır diye düşünüyorum çünkü hepsinde VOOC özelliği mevcut.

Bildiğim kadarıyla bu modelde VOOC yazısı çıkmıyor. Ama özellik mevcut.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Reno 4 lite YouTube'da olan testlerde 1.20 saat civarında %90 şarj oluyor.

Bildiğim kadarıyla bu modelde VOOC yazısı çıkmıyor. Ama özellik mevcut.
Reno Z modellerinde vooc yazısı çıkıyor
Mesajlar birleştirildi:

Reno Z modellerinde yani reno 2z gibi modellerde bu seride çıkıyor

Upvote 0