• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Oppo Reno 2z Netflix

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar merhaba ..
Coloros 11 Yeni guncellemesi ile Netflix'te 4 k sorunu ortadan kalkar mı ? Yaklaşık bir yıldır oppo marka telefon kullanıcısıyım,fakat hâlen 4 k film keyfi yaşayamıyorum düşünceleriniz neler ??

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar merhaba ..
Coloros 11 Yeni guncellemesi ile Netflix'te 4 k sorunu ortadan kalkar mı ? Yaklaşık bir yıldır oppo marka telefon kullanıcısıyım,fakat hâlen 4 k film keyfi yaşayamıyorum düşünceleriniz neler ??
Neden yaşayamıyorsunuz acaba?
Video çekim için 4K özelliği, izlemek için olduğunu sanmıyorum yanılmıyorsam, eğer oppo karar verir izleyebilin diyerek kolaylık sağlayıp güncelleme ile yollarsa onu bilemem tabi.

Upvote 0

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Reno 2Z
Neden yaşayamıyorsunuz acaba?
Video çekim için 4K özelliği, izlemek için olduğunu sanmıyorum yanılmıyorsam, eğer oppo karar verir izleyebilin diyerek kolaylık sağlayıp güncelleme ile yollarsa onu bilemem tabi.
Ama bu sadece netfilix'e özgü birşey Youtube de ve herhangi 4 k videolarda kusursuz bunun sebebini öğrenmek istedim sadece ..

Upvote 0

Samet

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
7
Cihaz
Reno 2Z
Bu konuda Netflix opponun sertifikası yok diyo oppo ise bizim ssrtifikamız var Netflix vermiyo diyo cihaz sertifikası ile alakalı olduğu için bu sorun düzelmez beklemeyin 3.parti yazılım olduğu için oppo ilgilenmiyor

Upvote 0

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Bu konuda Netflix opponun sertifikası yok diyo oppo ise bizim ssrtifikamız var Netflix vermiyo diyo cihaz sertifikası ile alakalı olduğu için bu sorun düzelmez beklemeyin 3.parti yazılım olduğu için oppo ilgilenmiyor
Netflix ve Oppo bir sataşma süreci içerisinde, bekleyip görecez.

Upvote 0