• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Oppo Telefon Alma önerisi olan

İsmetcakmak32

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Diğer
Selamün Aleyküm 3k 4k arası Oppo A serisi almayı planlıyorum yazılımdan, performansından, kameradan memnun musunuz almamı önerir misiniz? Yoksa sakın bulaşmamı dersiniz almayı planladığım model Oppo A55

C

Certel

Guest
Oppo mu. Asla bulaşma. Git o paraya samsung al. Ne geliyorsa onu al rahat et. Çin mallarından uzak dur. Hatta sana tavsiyem 2. El iPhone 8 al kullan. Veya 2 daha koy üzerine iPhone se 2020 al

Upvote 0

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Düşük fiyatlı telefonlardan amiral gemisi performansı beklemek çok yanlış sanırım çoğu insan böyle düşünüyor bu tamamen bütçeye bağlı şunu yada bunu al demek doğru olurmu bilmem ne beklediğine baglibancak o paralara alacağın çoğu cihaz ve markadan çok şey beklememelisiniz

Upvote 0

İsmetcakmak32

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Diğer
Kanka paran varsa reno 6 al ben çok memnunum ufak tefek sıkıntıları var güncellemesi düzelicek
bütçem bu kadar
Mesajlar birleştirildi:

Oppo mu. Asla bulaşma. Git o paraya samsung al. Ne geliyorsa onu al rahat et. Çin mallarından uzak dur. Hatta sana tavsiyem 2. El iPhone 8 al kullan. Veya 2 daha koy üzerine iPhone se 2020 al
samsung ve 2.el iphone düşünmüyorum.

Upvote 0

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Oppo da reno yada find serisi memnun eder

Upvote 0

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 4
Almak istediğiniz cihazdan beklentiniz nedir tam olarak ona göre tavsiye vermek daha mantıklı olur

Upvote 0

Hamitcoban55

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
45
Cihaz
OnePlus
Garantisi devam eden 2. El alabilirsin, oppo veya oneplus. Sıfır cihazlara o fiyat aralığında seni tatmin edecek cihaz yok 2-3 ay sonra pişman olursun @İsmetcakmak32

Upvote 0

ceylan elk

Taze Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 5 Lite
Selamün Aleyküm 3k 4k arası Oppo A serisi almayı planlıyorum yazılımdan, performansından, kameradan memnun musunuz almamı önerir misiniz? Yoksa sakın bulaşmamı dersiniz almayı planladığım model Oppo A55
ben oppo 5 lite aldım çok pişmanım çok , honor kullanıyordum baba cihazmıştı bunun yanında honor10 almadıgım için çok pişmanım , keşke birisi beni uyarsa idi , oppo asla alma herşeyi sorunlu

Upvote 0