• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım OPPO'nun müzik uygulamasında Alfabetik sıralama hatası!

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
Müzik uygulamasının eski sürümünü APK olarak nereden bulabilirim? Alfabetik sıralama da hata vardır, uygulamadan kaynaklanıyor. Verileri temizledim, sistem ayarlarını sıfırladım hiçbir şekilde düzelmedi. Resmini aşağıya bırakıyorum.
IMG_20220628_104300.jpg

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite
Müzik uygulamasının eski sürümünü APK olarak nereden bulabilirim? Alfabetik sıralama da hata vardır, uygulamadan kaynaklanıyor. Verileri temizledim, sistem ayarlarını sıfırladım hiçbir şekilde düzelmedi. Resmini aşağıya bırakıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 4699
İ Ç Ş gibi harfleri sıralamada hep sona atar bu durum tamamen normal büyük i yi küçük harf yap ç yi c ş yi s yap düzelir

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
İ Ç Ş gibi harfleri sıralamada hep sona atar bu durum tamamen normal büyük i yi küçük harf yap ç yi c ş yi s yap düzelir
Şarkıların isimlerini bozmak istemiyorum. OPPO'ya ilettim geri bildirim sayesinde güncelleme en kısa sürede gelecek ve düzelteceklerini dedi.

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite
Şarkıların isimlerini bozmak istemiyorum. OPPO'ya ilettim geri bildirim sayesinde güncelleme en kısa sürede gelecek ve düzelteceklerini dedi.
Oppo ile alakası yok bütün telefonlarda bu şekildedir telefonlar türkçe karakterleri tanımazlar