• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Çözüldü Oyun alanı çalışmıyor

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 4 Lite
oyun alanı silinmedi yüklü bir şekilde duruyor uygulamaya giriş yapıp pubg'ye giriyorum fakat oyun alanı çalışmıyor birden oldu bu normalde oyun esnasında bildirimler engellenirdi ancak oyun modu çalışmadığı için olmuyor oyun modundan oyuna giriş yapıyorum yine çalışmıyor çözümü nedir bilen var mı?

Çözüm
bende reno2z kullaniyorum oyun alani bende calisiyor.Önce oyun alanina girip sag altta bulunan ikondan cagri bildirim ayarlarini istegine gore ayarlayim oynadiginiz oyuna oyun alanindan giris...

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
oyun alanı silinmedi yüklü bir şekilde duruyor uygulamaya giriş yapıp pubg'ye giriyorum fakat oyun alanı çalışmıyor birden oldu bu normalde oyun esnasında bildirimler engellenirdi ancak oyun modu çalışmadığı için olmuyor oyun modundan oyuna giriş yapıyorum yine çalışmıyor çözümü nedir bilen var mı?
Önbelleği ve verileri silmeyi deneyiniz.

Upvote 0

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 4 Lite
ColorOS11 ile oyun alanı silindi demişti bazı arkadaşlar sizin silinmedi mi?
hayır silinmedi uygulama duruyor ve çalışıyor yarışma moduna falan alabiliyorum uygulama içerisinden pubg simgesine tıklayıp giriş yapınca bile açılmıyor oyun modunda ayarlara baktık orada da her şey eskisi gibi

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
hayır silinmedi uygulama duruyor ve çalışıyor yarışma moduna falan alabiliyorum uygulama içerisinden pubg simgesine tıklayıp giriş yapınca bile açılmıyor oyun modunda ayarlara baktık orada da her şey eskisi gibi
Başka oyun çalışıyor mu?

Upvote 0

Reno2z

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
21
Cihaz
Reno 2Z
oyun alanı silinmedi yüklü bir şekilde duruyor uygulamaya giriş yapıp pubg'ye giriyorum fakat oyun alanı çalışmıyor birden oldu bu normalde oyun esnasında bildirimler engellenirdi ancak oyun modu çalışmadığı için olmuyor oyun modundan oyuna giriş yapıyorum yine çalışmıyo

Upvote 0

sezgin_

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
7
Cihaz
Reno 2Z
bende reno2z kullaniyorum oyun alani bende calisiyor.Önce oyun alanina girip sag altta bulunan ikondan cagri bildirim ayarlarini istegine gore ayarlayim oynadiginiz oyuna oyun alanindan giris yaptiktan sonra deneyiniz...

Upvote 0
Çözüm