İ İsmomert Yeni Üye Üye Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 11 Forum puanı 0 Cihaz A52 1 Mar 2021 #1 Bir arkadaşım redmi note 9 pro kullanıyor ve ondaki temalar uygulamasını kendime göndermek istiyorum nasıl yapabilirim? Yada herhangi bir uygulamayı?
Bir arkadaşım redmi note 9 pro kullanıyor ve ondaki temalar uygulamasını kendime göndermek istiyorum nasıl yapabilirim? Yada herhangi bir uygulamayı?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 1 Mar 2021 #2 İsmomert adlı kullanıcıdan Alıntı: Bir arkadaşım redmi note 9 pro kullanıyor ve ondaki temalar uygulamasını kendime göndermek istiyorum nasıl yapabilirim? Yada herhangi bir uygulamayı? Genişletmek için tıkla ... Gönderemezsiniz maalesef. Ama denemek istiyorsanız play store den 3. Parti uygulamaları inceleyin oppo için olacağını sanmıyorum. Upvote 0
İsmomert adlı kullanıcıdan Alıntı: Bir arkadaşım redmi note 9 pro kullanıyor ve ondaki temalar uygulamasını kendime göndermek istiyorum nasıl yapabilirim? Yada herhangi bir uygulamayı? Genişletmek için tıkla ... Gönderemezsiniz maalesef. Ama denemek istiyorsanız play store den 3. Parti uygulamaları inceleyin oppo için olacağını sanmıyorum.