• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Telefon önerisi

Omergulsani

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 5 Lite
Arkadaşlar sizce realmenin hangi telefonu iyi 2 yada 3 ay sonra alacağız max limit 3600 hem oyunu cok oynarim hem kamerası iyi olsun sizce en iyisi hangisi

Paclifes

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 4
Realme 7 proyu öneririm 8 gb ram , 4500 mah batarya , 64 megapiksel kamerası var şuan 4000 lira bandında bir kaç ay içerisinde fiyatı düşer mi onu bilmiyorum ama takip edilebilir , dilerseniz poco telefonlara da bakabilirsiniz fiyat performans açısından iyi yorumları olduğunu görmüştüm

yeeelda

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 10x Zoom
Realme 7 proyu öneririm 8 gb ram , 4500 mah batarya , 64 megapiksel kamerası var şuan 4000 lira bandında bir kaç ay içerisinde fiyatı düşer mi onu bilmiyorum ama takip edilebilir , dilerseniz poco telefonlara da bakabilirsiniz fiyat performans açısından iyi yorumları olduğunu görmüştüm
evet poco biraz daha ideal kaciyo,@Omergulsani dilerseniz poco m3 proya da bakabilirsiniz

Omergulsani

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 5 Lite
Arkadasımda nfc var ekran kayması maximumda
Mesajlar birleştirildi:

oyun icin: oppo find x3
sosyal medya icin : oppo a72
Reis find x3 kaç para amma