• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Telefon rengini değiştirmek

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 4 Lite
Merhabalar , telefonu siyah kullanmaktan yana olduğum için Reno 4 lite aldığımda renk seçeneklerine bakmadım. Ancak daha sonra beyaz rengi daha çok hoşuma gitti acaba garantide veya başka şekilde renk değiştirme şansım var mı ?

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Merhabalar , telefonu siyah kullanmaktan yana olduğum için Reno 4 lite aldığımda renk seçeneklerine bakmadım. Ancak daha sonra beyaz rengi daha çok hoşuma gitti acaba garantide veya başka şekilde renk değiştirme şansım var mı ?
Sanmıyorum çünkü gövde tüm olarak mevcut o zaman kim sıkılsa değişim yapar buda firmaların işine gelmez ,ama siz yinede isterseniz müşteri hizmetleri arayınız size daha net cevap vereceklerdir

Müşteri hizmetleri 08504336776

Upvote 0

Memesi

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
43
Cihaz
A5 2020
Merhabalar , telefonu siyah kullanmaktan yana olduğum için Reno 4 lite aldığımda renk seçeneklerine bakmadım. Ancak daha sonra beyaz rengi daha çok hoşuma gitti acaba garantide veya başka şekilde renk değiştirme şansım var mı
Telefonun kasasını değiştirebilirsin

Upvote 0

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 4 Lite
Yani müşteri hizmetleri araması gerekir ama bu tamamen keyfi bir durum olduğu için yaparlarsada ücret talep edeceklerini düşünüyorum. Olacağınıda sanmam.
müşteri hizmetleri ile görüştüm teknik servis 205 ₺ + işçilik olarak belirli bi ücret karşılığında kasa ve renk değişimini yapıyor.

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
efendim rengini sevmediyseniz kilif yada telefoncuda blunuyorsa bir kalici yapistirici var renginidegistiriyo onu dene

Upvote 0

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 4 Lite
efendim rengini sevmediyseniz kilif yada telefoncuda blunuyorsa bir kalici yapistirici var renginidegistiriyo onu dene
rengini sevdim ancak beyazı çok hoşuma gitti neyse şu an güzel bir kılıfla kullanıyorum zaten artık sıkıldıkça kılıf değiştiririz :)

Upvote 0