• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Telefonda Oyun Oynar mısın?

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Ne yapsam da telefonda büyük oyunları bir türlü oynayamıyorum. Kelime oyunları gibi küçük megabayt oyunları oynayabiliyorum. Sizler telefonda çok fazla oyun oynar mısınız?

Ats_10

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 2Z
Ne yapsam da telefonda büyük oyunları bir türlü oynayamıyorum. Kelime oyunları gibi küçük megabayt oyunları oynayabiliyorum. Sizler telefonda çok fazla oyun oynar mısınız?
Cihaz ne hocam

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
iPhone 11 Pro varsa daha ne hocam. Yükle ona istediğin oyunu mükemmel oynarsın. PUBG Mobile 'da bile 90 FPS alıyor.
Hocam ben telefondan oyun oynamayı seven biri değilim ne yazık ki, genelde bilgisayar oyunlara daha fazla ilgi gösteriyorum

dogukan_blt49

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
8
Cihaz
A52
Hocam oppo a52 kullanıyorum istediğim her oyunu kasmadan oynayabiliyorum yüksek güç performansını acinca ve oyun alanı bölümünden ayar yapınca 60 FPS yakın performans alıyorum oyun açısından bi sıkıntım yok

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Hocam oppo a52 kullanıyorum istediğim her oyunu kasmadan oynayabiliyorum yüksek güç performansını acinca ve oyun alanı bölümünden ayar yapınca 60 FPS yakın performans alıyorum oyun açısından bi sıkıntım yok
Oyun alanı bu manada işe yarıyor

yiitgven7x

.
Aktif Üye
Forum puanı
198
Bende yüksek performans moduna alıp oyuna giriyorum ama fark yok.
Oyun Alanı sadece oyunları ana menüde kalabalık etmesin diye toplayan yer diyebilirim. Herhangi bir mod değiştirilse bile aynı FPS değerini alıyorsunuz. Zaten cihaz yazılımsal ve donanımsal olarak en yüksek performansı veriyor.

Forum puanı
1
Cihaz
A52
Kardeşim bendede oppo a52 var pubg de joyistikde kontrol ederken takılmalar oluyo. Yani akıcı bir şekilde kontrol edemiyorum sende de varmı bu durum

dogukan_blt49

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
8
Cihaz
A52
Forum puanı
1
Cihaz
A52
Kardeşim bendede ara sıra takilmalar oluyor ama çokta rahatsız edici takilmalar değil yani rahatça oynaya biliyorum
Kardeşim Allah hangi oyunu oynarsam oynayim kasma donma olmuyor az bir ısınma oluyo o da doğal ama bendeki takılmalar rahatsız edici oluyo. Oyun alanı dışında kullandığın başka bir program varmı peki ? Birde kardeşim android11 güncellemesi geldi mi senin telefona