• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Türkiye'ye Android 13 Tabanlı ColorOS 13 ne zaman gelicek?

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
36
Cihaz
Reno 5 Lite
Şarj yüzünden ben bilerek 12 ye geçmiyorum 11 de 8 saatte yakın ekran süresi alıyorum
Ben de COS 12'deyim, dediğin ekran süresini rahatlıkla alıyorum...
Mesajlar birleştirildi:

Opponun telefonları hem stabil değil hem arayüzü tutarsız hep kasıyor güncelleme gelse ne olur çekilse daha iyi telefonları hep kötü Reno 8t çıktı dandik modelleri Türkiye'de anca neneme vereyim bunu :#
Sana katılmıyorum. Oppo'nun COS. yazılımı bence Xiaomi ve Samsung'un yazılımlarından daha stabil ve seri...

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite
Ben de COS 12'deyim, dediğin ekran süresini rahatlıkla alıyorum...
Mesajlar birleştirildi:

Sana katılmıyorum. Oppo'nun COS. yazılımı bence Xiaomi ve Samsung'un yazılımlarından daha stabil ve seri...
Telefon modeli nedir

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
Reno 5 Lite.
Xiaomi ve Samsung telefon da kullandım öncesinde. Özellikle Xiaomi'nin yazılım sorunları baya bi fazla idi...
Xiaomi'nin de öyle ama bazı modellerinde yok örneğin; Redmi Note 9S MIUI 13 yüklü gayet stabil. Samsung OneUI yazılımını ise pek bilmiyorum.

Aybrkkk

Aktif Üye
Banlandı
Forum puanı
90
Cihaz
A74
Xiaomi'nin de öyle ama bazı modellerinde yok örneğin; Redmi Note 9S MIUI 13 yüklü gayet stabil. Samsung OneUI yazılımını ise pek bilmiyorum.
One UI kaliteli bir arayüz öyle bug dolu bir arayuz değil tabi Samsung kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.