• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

A.22 A.24 Sürüm numaran ne? (Reno 2Z)

Sürüm?

• A.22

Kullanılan: 10 18.2%
  • A.24

Kullanılan: 45 81.8%

• Kullanılan toplam oy
    55
W

wittroc

Guest
bende onu anlatmaya çalıştım.. A.24 mayıs güncellemeli olan, haziranda gelen sürüm, ColorOs7 yayınlanana kadar Oppo Türkiye sitesinde yayınlanmamıştı. sitede indirilebilir durumda sadece A.22 vardı. Hint coloros7 ye geçmek için önce recovery den A.23 e geçmeniz gerekiyordu. daha sonra vpn india ile ota kontrolü yaptığınızda gelen coloros7 sürüm C.23 idi. tek emin olmadığım (bendeki sürüm a.24 olduğundan) a.22 sürümü kullananlara gelen coloros7 sürüm C.22 mi ?

A.22 (Tr yada Eu) - C.22 (Tr yada Eu)
A.23 (india) - C.23 (india)
A.24 (Tr yada Eu) - C.24 (Tr yada Eu) Tahmin
Dostum, C.23 bir üst sürüm. Bugların vs. fixlendiği sürüm yani. Herkes önce C.22 alacak, sonra C.23 alacak. Hindistan'da C.23 olması sebebi öncesinde C.22 almaları zaten. Ayrıca güncelleme alanlar da A.24

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
58
Cihaz
Reno Z
Reno Z ler iki üç gün aralıklarla aldı arkadaşlar bizde alacağız elbet öyle birşey pek mümkün değil ay aralıkları.

Yahu hocam 6 gün oldu hala gelmedi ne iki üç günü... Bence artık bi sıralama belirmeye çalışmak anlamsız çünkü Oppo'nın yaptığı şey başlı başına anlamsız. Ben beklemekten vazgeçtim satılmadan gelirse denemiş olurum yoksa yeni sahibi dener artık :)

deccal1304

Taze Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 2Z
Dostum, C.23 bir üst sürüm. Bugların vs. fixlendiği sürüm yani. Herkes önce C.22 alacak, sonra C.23 alacak. Hindistan'da C.23 olması sebebi öncesinde C.22 almaları zaten. Ayrıca güncelleme alanlar da A.24
ilgin için teşekkürler üstad.. a.24 ler c.22 aldıysa benim tez de çürüdü.. oturduk adamların beynindeki güncelleme mantığını çözmeye çalışıyoruz arkadaş..

esmerdelikanli

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 2
A.24 mağdurlarındanım gelmedi
Rene 2

qrace07

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
18
Cihaz
Reno 2Z
Haziran ayı içerisinde güncelleme alacak denilen Reno 2Z için son 2 dakika. (Bana göre) Benim için Oppo bugün itibariyle bitmiştir. Güncelleme gelmese de olur. Yakın zaman içinde One Plus'a geçiyorum, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. :)

Togoo

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
34
Cihaz
Reno 2Z
Mecnun, Leyla'sını bu kadar beklemedi ey Oppo !. :)

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z
Haziran ayı içerisinde güncelleme alacak denilen Reno 2Z için son 2 dakika. (Bana göre) Benim için Oppo bugün itibariyle bitmiştir. Güncelleme gelmese de olur. Yakın zaman içinde One Plus'a geçiyorum, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. :)
Adamsın söz veren sen miydin? :)

Esen38

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 2Z
A24 reno 2z geldi