• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Akıllı Telefonunuzda Anti-Virus Programı Kullanıyor Musunuz?

Akıllı Telefonunuzda Anti-Virus Programı Kullanıyor Musunuz?

• Kullanıyorum

• Kullanmıyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Nazar değmesin hocam :)

Pılay storedekilere pek güvenilmiyor bu aralar antutu ve clean master kaldırıldı oyunlarıda dahil mesala :) Bilginiz olsun. fazla izin isteyn uygulamalardan uzak duracaksınz diycem ama facebook ve whatsapp sağolsun özellikle whatsapp sms izini kapalı olduğu halde sms doğrulaması yapmıştı bilginiz olsun :)

Aslında internet ortamında hiçbir şey güvenli değil de... Neyse artık. Teşekkür ederim bilgi için :)

emresezer39

CreedSkriLLeXx
Asistan
Forum puanı
186
Cihaz
Reno 2Z
Nazar değmesin hocam :)

Pılay storedekilere pek güvenilmiyor bu aralar antutu ve clean master kaldırıldı oyunlarıda dahil mesala :) Bilginiz olsun. fazla izin isteyn uygulamalardan uzak duracaksınz diycem ama facebook ve whatsapp sağolsun özellikle whatsapp sms izini kapalı olduğu halde sms doğrulaması yapmıştı bilginiz olsun :)
Hiçbir işletim sistemine uygulamaya %100 güvenlidir diyemiyoruz maalesef...

Yuzukan

Otaku AnimeFan
ROM Ekibi
Forum puanı
747
Cihaz
Diğer
Aslında internet ortamında hiçbir şey güvenli değil de... Neyse artık. Teşekkür ederim bilgi için :)
Hiçbir işletim sistemine uygulamaya %100 güvenlidir diyemiyoruz maalesef...
Bilgileri paylaşırken dikkat etmemiz gerek eposta konusunda etkinlikler rehber vb konularında ne kdar dkkt etsekde google sağolsun her türlü bilgimizi biliyor :)

Yuzukan

Otaku AnimeFan
ROM Ekibi
Forum puanı
747
Cihaz
Diğer
Evet doğru diyorsun...
Mesala ben epostayı telefona ayarlarken ana eposta ,yan posta, 2 posta ve 3 posta adresi tanımlaması yaptım ana epostadan yazıp gönderip alabiliyorum gerçek adresim bilinmiyor + sı spamlardan korunabiliyorum :)
Oyunlara google maili vermiyorum telefonda guestten açıp sonra mail adresi tanımlaması yapıyorum sizede öneririm spamlardan korunursunuz .
Tek posta üzerinden bu ayarlar eklemeyle gmail sağolsun :)

emresezer39

CreedSkriLLeXx
Asistan
Forum puanı
186
Cihaz
Reno 2Z
Mesala ben epostayı telefona ayarlarken ana eposta ,yan posta, 2 posta ve 3 posta adresi tanımlaması yaptım ana epostadan yazıp gönderip alabiliyorum gerçek adresim bilinmiyor + sı spamlardan korunabiliyorum :)
Oyunlara google maili vermiyorum telefonda guestten açıp sonra mail adresi tanımlaması yapıyorum sizede öneririm spamlardan korunursunuz .
Yararlı bilgiler için teşekkürler hocam

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z

İyi fikir aklıma gelmemişti hiç teşekkürler :)

Yuzukan

Otaku AnimeFan
ROM Ekibi
Forum puanı
747
Cihaz
Diğer