• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma ColorOS 7

asK

Retired at 2022
Emekli
Forum puanı
2,113
illa ki o güncellemelere sahip olacağız, bekliyoruz. Ben pek vpn ile güncelleme alma tarafında değilim bilmiyorum telefona bir şey olur korkusu var içimde :)
En sevdiğim ve şiddetle tavsiye ettiğim yöntem. Güncellemeleri gözümüzde büyütmeyelim, illaki gelecek, statü atlamayacağız. Sakince her şeyi kenara koyup yolumuza bakalım bir gün sabah güncelleme bildirimiyle uyanırsınız.

W

wittroc

Guest
En sevdiğim ve şiddetle tavsiye ettiğim yöntem. Güncellemeleri gözümüzde büyütmeyelim, illaki gelecek, statü atlamayacağız. Sakince her şeyi kenara koyup yolumuza bakalım bir gün sabah güncelleme bildirimiyle uyanırsınız.
Hocam tarih belli olsa bekleriz de belirsizlik bitiriyor insanı

W

wittroc

Guest
Şu an Çin'de saat 07.33 ve vpn ile denememe rsğmen hâlâ bir güncelleme yok.
Mesajlar birleştirildi:

Salın gitsin valla bence. Gram takmıyorum şahsen.
Ne yalan söyleyeyim güncelleme işi bende takıntı hâline geldi. :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-25-02-32-38-50.png
    Screenshot_2020-04-25-02-32-38-50.png
    104 KB · Görüntüleme: 102

Webmaster

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
282
Bazı arkadaşlarımız ve adminimiz yazmış, takmaya değmez şeyler bunlar gerçekten. Arkanıza yaslanıp telefonunuzu kullanın. Benim de tavsiye edeceğim bu :) Hatta mümkünse şunu okuyabilirsiniz: Nutuk

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
344
Cihaz
Reno 2Z
Şu an Çin'de saat 07.33 ve vpn ile denememe rsğmen hâlâ bir güncelleme yok.
Mesajlar birleştirildi:

Ne yalan söyleyeyim güncelleme işi bende takıntı hâline geldi. :(
Bana kalırsa müdahale edemeyeceğimiz şeyleri düşünmek kafaya takmak sadece zihnimizi bulandırır ve yorar beklemekten başka çarede gözükmüyor maalesef ki.

burkan11

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
16
Cihaz
Reno 2Z
Şaka gibi . 25 Nisan yazıyor coloros un sitesinde bu sabah güvenlik yaması geldi . Bizimle maytap geçiyorlar . Sevinmiştim sözünde durdular diye

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
344
Cihaz
Reno 2Z
Şaka gibi . 25 Nisan yazıyor coloros un sitesinde bu sabah güvenlik yaması geldi . Bizimle maytap geçiyorlar . Sevinmiştim sözünde durdular diye
Screenshot_2020-04-25-10-42-47-96.png

Evet Türkiye için yeni güvenlik yaması geldi.
Sözünde durdulardan kastınız ney anlayamadım Türkiye için herhangi bir paylaşımları olmadı tarih vererek eğer ki Rusya'ya bağlanıp denediyseniz durum farklı tabi ama @asK güncellemenin birden gelmeyeceğini konu başında belirtti

W

wittroc

Guest
Ekli dosyayı görüntüle 248
Evet Türkiye için yeni güvenlik yaması geldi.
Sözünde durdulardan kastınız ney anlayamadım Türkiye için herhangi bir paylaşımları olmadı tarih vererek eğer ki Rusya'ya bağlanıp denediyseniz durum farklı tabi ama @asK güncellemenin birden gelmeyeceğini konu başında belirtti
Hocam bana yama gelmedi. Nisan ayı yamasını Hollanda'dan aldım, onun etkisi olabilir mi?