• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Güncelleme için acele etmesek mi?

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Dokunulduğunda titreşim özelliğini kapatınca titreşim gitti. @Elif sizde neden olmuyor anlamış değilim :(

okito

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
74
Cihaz
Reno 2Z
Yüksek ihtimal bir bug ama araştırıyorum Elif Hanım için. Belki de birlikte çalışan paralel bir ayar vardır diye henüz bir cevap bulamadım ben de.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Dokunulduğunda titreşim özelliğini kapatınca titreşim gitti. @Elif sizde neden olmuyor anlamış değilim :(
Bende anlamış değilim keşke cevabını bilsemde yapayım,hem burayı o kadar meşgul etmemiş hemde kendim sıkıntı çekmemiş olurdum.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Sessizdeyken, tüm parmak izi koyduğum kişiler, WhatsApp, arama , mesaj hepsi titreşimli, birtek ekran kilit bölümü titreşemsiz, şaka gibi.

sharK

İrem
Süper Moderatör
Forum puanı
393
Cihaz
Reno 2Z
Sessizdeyken, tüm parmak izi koyduğum kişiler, WhatsApp, arama , mesaj hepsi titreşimli, birtek ekran kilit bölümü titreşemsiz, şaka gibi.

Yeni bir konu açınız, sorunu detaylı bir şekilde yazın herkesin görmesini sağlamış oluruz böylelikle

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Mesajlar birleştirildi:

Açmıştim
Mesajlar birleştirildi:

Kimse benim de böyle demedi ben yanlızım galiba:confused:

Son düzenleme:

eerkanyildizz

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
7
Cihaz
Reno 2Z
Okuyana kadar farkında değildim parmak izi ve navigasyon tuşlarını titrediğinin. "Dokunulduğunda titret" seçeneğini kapatınca titreşim de kapandı. Bende sorunsuz çalıştı

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Ama şöyle bir şey var ki. Bende navigasyon tuşları titremiyor. Ancak mesela arama kayıtları silerken, dosya silerken güvenlik dolayısıyla otomatik çıkan parmak izini okuturken titriyor. Güncelle bug'ı olduğunu düşünüyorum.