• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Isınma ve donma

Guendogar

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno 4 Lite
Bendareno 4 lite var telefon aşırı ısınıyor hadi ısınmayı geçtim her telefon ısınır ama ısınınca telefon kafayı yiyor dokunmatik çalışmıyor oyundan atıyor tuş basılı kalıyor.Buna bir çözüm var mı?

aydın34

Üyecik
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 4 Lite
Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Yardımcı olmayacaksanız yorum yapmayın o zaman bu nasıl bir ilgilenmektir
Sakin olun lütfen! size yardımcı da oldum anlattım bizim elimizden gelen bir durum söz konusu değil, opponun yapması gereken aşamalar olduğunu anlattım.

Upvote 0

Dipcik

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 3
Bendareno 4 lite var telefon aşırı ısınıyor hadi ısınmayı geçtim her telefon ısınır ama ısınınca telefon kafayı yiyor dokunmatik çalışmıyor oyundan atıyor tuş basılı kalıyor.Buna bir çözüm var mı?
Bende reno 3 kullanıyorum,bendede ısınma yapıyor,servise götürdüm,eve varmadan aradılar telefon hazır diye yaptıkları sadece format atmak düzelen birşey yok

Upvote 0

aydın34

Üyecik
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Reno 4 Lite
Bende reno 3 kullanıyorum,bendede ısınma yapıyor,servise götürdüm,eve varmadan aradılar telefon hazır diye yaptıkları sadece format atmak düzelen birşey yok
Evet ilgilenmiyorlar biz sanki bilmiyormuyuz format atmasini sorunun kendi cihazlarında olduğunu kabullenmek istemiyor lar bundan sonra oppo benim için bitmiştir
Mesajlar birleştirildi:

Aynı sorun bende de var yaptıkları sadece format atmak format atınca da düzelmiyor başka bir çözüm bulmaları lazım ama bundan sonra oppo benim için bitmiştir memnun kalmadığım bir cihazı başkasına tavsiye edemem

Upvote 0