• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Çözüldü Oppo a31 oyun alanı sorunu

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
Benim de onun çabası hoşuma gitti farklı ikon olmadığı için onu kullandım, o zaman yardımcı olun ,mevzu olan konuyla ilgilenin lütfen.
Onun çabası benim bile hoşuma gitti, tam yardımcı olacam ısrarla; abi yardımcı ol falan demesi benimde komiğime gitti.
Mesajlar birleştirildi:

Bak güzel kardeşim, oyun alanına girdikten sonra sol alt köşede dengeli yazan bir yazı var, görüyor musun?

Ata kaan

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
A31
Onun çabası benim bile hoşuma gitti, tam yardımcı olacam ısrarla; abi yardımcı ol falan demesi benimde komiğime gitti.
Mesajlar birleştirildi:

Bak güzel kardeşim, oyun alanına girdikten sonra sol alt köşede dengeli yazan bir yazı var, görüyor musun?
evet abi dengeli mod yazıyo

kandas13

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
62
Cihaz
Reno 4 Lite
abi youtube de bKTIM Oppo nun sayfasındabak hatta linkinide attıyom:
izle bak var orda
Kardeşim zaten milyon kere söyledim sana, yine söylüyorum. Video'ya baktığın zaman bile çok rahat bir şekilde yapabilirsin. Benim dediklerimi yapmıyor musun?

Ata kaan

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
A31
Kardeşim zaten milyon kere söyledim sana, yine söylüyorum. Video'ya baktığın zaman bile çok rahat bir şekilde yapabilirsin. Benim dediklerimi yapmıyor musun?
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bende sana bunu milyon kere söyledim abi