• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Oppo a55 ana ekran ve kilit ekranı kısmına giriş yapamıyorum

Mehtap4638

Taze Üye
Üye
Forum puanı
3
Cihaz
Diğer
Dünden beri ayarlar bölümü ana ekran ve kilit ekranı kısmına giriş yapamıyorum, deniyorum devamlı ana ekrana yönlendiriyor

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Daha daha oppo almayin bosu bosuna telefon cikartiyorlar
Siz memnun değilsiniz diye o veya bu firmayı almayın diyemezsiniz eleştirirsiniz memnun kalmadığınızdan bahsedersiniz ama almayın gibi sözler sarf edemezsiniz forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz uyarıyorum sizi.

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Forum puanı
240
Cihaz
Reno 5 Lite
Siz memnun değilsiniz diye o veya bu firmayı almayın diyemezsiniz eleştirirsiniz memnun kalmadığınızdan bahsedersiniz ama almayın gibi sözler sarf edemezsiniz forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz uyarıyorum sizi.
Kesinlikle katılıyorum

Upvote 0

OPPO14

Aktif Üye
Banlandı
Forum puanı
43
Cihaz
A74
Anladim bilmiyodum ama oyle deyilmi gercekten

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Dünden beri ayarlar bölümü ana ekran ve kilit ekranı kısmına giriş yapamıyorum, deniyorum devamlı ana ekrana yönlendiriyor
Hard reset atınız yada fabrika ayarlarına dödürünüz telefonunuzu, deneyiniz lütfen

Upvote 0

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Forum puanı
93
Cihaz
Diğer
OPPO A55 kullanıyorum kesinlikle o ayar bende çalışıyor. OPPO'ya suç atmak yerine cihaza hard reset atın.

Upvote 0