• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Oppo gizli özellik color os 7.1

aunsal351

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
30
Cihaz
Reno 4
Abi ben bunu hiçbir şekilde bulamıyorum ya allah için nerede olduğunu söyleyin

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Btelefon ayarları bölümüne girin telefon hakkında bölümüne tiklayincikan ekranda ana bant ve cekirdek yazısına tıklayın daha sonra çıkan ekranda derleme numarası yazısına 7 kez tıklayın geliştirici açıldı denildiğinde geri gelin ayarlar menüsüne ek ayarları tıklayın geliştirici ayarları yazısı göreceksiniz orasi

aunsal351

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
30
Cihaz
Reno 4
Btelefon ayarları bölümüne girin telefon hakkında bölümüne tiklayincikan ekranda ana bant ve cekirdek yazısına tıklayın daha sonra çıkan ekranda derleme numarası yazısına 7 kez tıklayın geliştirici açıldı denildiğinde geri gelin ayarlar menüsüne ek ayarları tıklayın geliştirici ayarları yazısı göreceksiniz orasi
Onları uaptım zaten navigasyon tuşları nasıl değişiyor onu soruyorum

Memesi

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
43
Cihaz
A5 2020
Arkadaşlar saolun. Boyutları istediğim gibi ayarlıyorum. Bende bişey sorayım. Ama menüyü yatay kullanma ayarını bilen varmı. Birde yazitipi nasıl değiştirebiliriz bişey indirmeden.tsk
onun için landspace mode indircen play storeden yazı tipinede youtubeden bakabilirsin

Hakkı dolgun

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
A5 2020
Yazılar çok kuculuyo

aunsal351

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
30
Cihaz
Reno 4
Çok sağolun çok yardımcı oldunuz

İsmomert

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
A52
açmak için telefon hakkındaya gidin derleme numarasına 7 kez basın şifre isterse girin sonra ek ayarlardan bulabilirsin
Hocam geliştirici seçeneklerini açınca sonra gidip telefon yöneticisinden taratiyorum hani güvenlik açısından flan 95 okuyor düzelt diyorum onu kapat diyor yani o güvenliğe tehlikeyliymis