• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Çözüldü OPPO RENO4 LİTE Kamera açılmıyor C.30 sürümü yardım

İsooo

Forum Asistanı
Asistan
Forum puanı
17
Cihaz
Reno 4 Lite
Oppo reno 4 lite kullanicisiyim C.30 sürümü geldikten sonra kamera açılmıyor kameraya tıklıyorum ana menüye atıyor hiç kamera açılmıyor yardım eder misiniz ?

'Caner

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
132
Cihaz
Reno 5 Lite
Diğer kullanıcıların cevap yazmasını bekleyin. Sorun genel ise iyileştirme güncellemesi ile düzelir. Genel değilse ona göre yardımcı olalım.

Upvote 0

muratovsky

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
31
Cihaz
Reno 4 Lite
hard reset at reyiz

Upvote 0

lextor

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
28
Cihaz
Reno 5 Lite
Farklı bir kamera uygulaması dene eğer olmazsa ana kamera uygulamasında verileri temizle yine olmazsa sıfırla yine olmazsa güncelleme beklemek zorundasın sistem rom unu bozmuşlar anlaşılan.

Upvote 0

benj61

Üyecik
Üye
Forum puanı
16
Cihaz
Reno 4 Lite
Bende de aynı cihaz var öyle bir sorun yok ama

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Oppo reno 4 lite kullanicisiyim C.30 sürümü geldikten sonra kamera açılmıyor kameraya tıklıyorum ana menüye atıyor hiç kamera açılmıyor yardım eder misiniz ?
Ayarlar >uygulama yönetimi> uygulama listesi buradan kamerayı bulunuz saklama alanı kullanımından ön belleği ve verilerinizi siliniz.

Eğer çözüm olmaz ise iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir.

Upvote 1

İsooo

Forum Asistanı
Asistan
Forum puanı
17
Cihaz
Reno 4 Lite
Farklı bir kamera uygulaması dene eğer olmazsa ana kamera uygulamasında verileri temizle yine olmazsa sıfırla yine olmazsa güncelleme beklemek zorundasın sistem rom unu bozmuşlar anlaşılan.
Hard reset attım düzeldi kamera çok teşekkür ederim telefon sıfırlandı en azından şarjı belki bir tık daha iyi gidebilir bence
Mesajlar birleştirildi:

hard reset at reyiz
Teşekkürler kral

Upvote 0
Çözüm

lextor

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
28
Cihaz
Reno 5 Lite
Hard reset attım düzeldi kamera çok teşekkür ederim telefon sıfırlandı en azından şarjı belki bir tık daha iyi gidebilir bence
Mesajlar birleştirildi:

Teşekkürler kral
Kamera uygulamasını sıfırlaman yeterli olurmuş ama senin için bu daha iyi olduysa sorun yok.

Upvote 0

İsooo

Forum Asistanı
Asistan
Forum puanı
17
Cihaz
Reno 4 Lite
Kamera uygulamasını sıfırlaman yeterli olurmuş ama senin için bu daha iyi olduysa sorun yok.
Kamerayı sıfırladım zaten ilk başta olmadı olsaydı format atmazdim format atınca düzeldi hemde telefon kendine geldi şarjı daha iyi gidiyor şarjım %100 de hala ( TAM SARJDAN SONRA KULLANİM SÜRESİ 4 saat yazıyor 100 den daha yeni düştü

Upvote 0