• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Realme6 telefon acilmiyor

aslangalatasaray1

Taze Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Realme
Arkadaşlar merhaba kullandığım realme6 cihazıma bootloader kilidini açıp twrp yüklemeyi denemiştim yüklediğim halde recovery moda girmiyordu cihaz bende direk root atmayı denedim magisk den boot dosyasını yakalayıp şuanda cihaz sürekli boot ekranında kalıyor sürekli kapanıp açılıyor recovery modada girmiyor kactane teknik servise gosterdiysem hiçbiri yapamadı yardımcı olabilir misiniz sorunu nasıl duzeltebilirim?

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
Arkadaşlar merhaba kullandığım realme6 cihazıma bootloader kilidini açıp twrp yüklemeyi denemiştim yüklediğim halde recovery moda girmiyordu cihaz bende direk root atmayı denedim magisk den boot dosyasını yakalayıp şuanda cihaz sürekli boot ekranında kalıyor sürekli kapanıp açılıyor recovery modada girmiyor kactane teknik servise gosterdiysem hiçbiri yapamadı yardımcı olabilir misiniz sorunu nasıl duzeltebilirim?
Merhabalar

Oppo Türkiye destek ekibi ile iletişime gectinizmi?

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
Hayır cihazın bootloader kilidi açık olduğundan tamamen garanti dışı kalır diye aramadim şimdiye kadar gostermedigim teknik serviste kalmadı nasıl duzelecek acaba bu sorun
bootloader kilidi nasil kapanir herhangi bilgim yok maalesef

forumda bilen vardir illaki

Upvote 0