• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Reno 2Z ColorOS 7.1 C.36 sürümü

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Bende dert etmiyorum ama olsa iyi olur diyorum sizin gibi.

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z
Orada en alt sıralı ibarede "Bu fonksiyon yazılım ana güncellemelerinde kullanılamaz" diyor ama dostum..

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Orada en alt sıralı ibarede "Bu fonksiyon yazılım ana güncellemelerinde kullanılamaz" diyor ama dostum..
O ibareden kastı mesela Android 9'dan 10'a geçme güncellemesi için geçerli hocam, büyük ana güncellemeri kapsıyor, ancak böyle ara güncellemeleri otomatik şekilde kendisi yapabilir

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z
O ibareden kastı mesela Android 9'dan 10'a geçme güncellemesi için geçerli hocam, büyük ana güncellemeri kapsıyor, ancak böyle ara güncellemeleri otomatik şekilde kendisi yapabilir
Doğrudur dostum. Ama ben de Oppo hiç kendisi daha henüz yapmadığı için kendi kendine öyle sandım bir an :)

Bnymnerdrn

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno 2Z
Bana hâla bişey yok :/ Bu arada, artık bootloader unlocklamak istiyorum, sıkıldık yahu. Cihazda exploit yok, "mtk-su" exploiti ile root atamıyorsun, MTK Droid Tools kullanamıyorsun, bootloader unlocklanamıyor. XDA Developers'ta birçok Oppo kullanıcısı bootloader unlocklamak istiyor artık bir çözüm getirin.
Kendimi bir an tıbbi terimlerin içerisinde buldum
Mesajlar birleştirildi:

Merhaba

Vpn ile Almanya Frankfurt secilmeli ardından bölge Almanya olarak eklenip yazılım güncellemesi denenmeli bu şekilde yaptım sisteme düştükten sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapıp VPN yi kapadım o şekilde indirdim c36 yı.
Kolay gelsin .

Son düzenleme:

Captain

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
66
Cihaz
Reno 2Z
İnce bir detay olarak bildirim çubuğunda wifi ve bluetooth için bağlantıları görme geri gelmiş çoğu kişi üzülmüştü coloros 7 ile gitti diye.
Screenshot_2020-09-25-00-56-24-22.jpg

trcellchuck

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
10
Cihaz
Reno 2Z
Güncelleme geldi ama instagramın açılışı çok geç oluyor böyle bir sıkıntı yoktu bu gelen güncellemeyle açılış suresi uzadı sizde var mı böyle bir sıkıntı

bende bu güncelleme yok ama instagrama hiç girmiyor kaldırdım yükledim beta vs. yok girmiyor ve sürekli instagram başlaması defalarca başarısız oldu geçmişi temizleyerek geri yüklensin mi diyor ne yapmam gerekiyor nasıl çözerim?