• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z

Zuzu

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 2Z
Onun hakkında bilgi yoktu sanırım. Tekrardan bir bakayım.
Meraba ben hindistan üzerinden güncelleme yapmıştım türkiye güncellemeyi nasıl yaparım bilginiz varmı oppo sitesine baktım son güncellemeyi yüklersem sorun olurmu yine aynı şekilde

W

wittroc

Guest
Meraba ben hindistan üzerinden güncelleme yapmıştım türkiye güncellemeyi nasıl yaparım bilginiz varmı oppo sitesine baktım son güncellemeyi yüklersem sorun olurmu yine aynı şekilde
Pek sanmıyorum. Yine aynı işlemleri yaparak Türkiye güncellemesini alabilirsiniz.

W

wittroc

Guest
Şu an siteye güncelleme gelmemiş olanı yüklersem yani coloros 6 yı olurmu yoksa güncellemenin oraya yüklenmesini mi bekleyeyim
Güncellemin siteye yüklenmesi uzun sürebilir. ColorOS 6 yüklerseniz yine kademeli olduğundan siz de alırsınız yakın zamanda. Zaten herkes güncelleme almadı.

Zuzu

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
11
Cihaz
Reno 2Z
Güncellemin siteye yüklenmesi uzun sürebilir. ColorOS 6 yüklerseniz yine kademeli olduğundan siz de alırsınız yakın zamanda. Zaten herkes güncelleme almadı.
Teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:

Peki sürüm farkedermi
Mesajlar birleştirildi:

Teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:

Peki sürüm farkedermi
Benimki 1951 yüklenen 1941

Son düzenleme:

Limec

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
80
Cihaz
Reno 2Z
Kullandığımız bazı kelimelere dikkat edelim.
Abi sanki milyonlara dağıtılıyor güncelleme.zaten toplasan kaç bin tane reno 2z vardır Türkiye'de. Alem bunlar yahu.

Moderatör tarafında düzenlendi: