• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

Ugrclk25

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
67
Cihaz
Reno 2Z
Takipteyiz hocam niye unutalım sizi sürekli sizede geldimi diye yorumları okuyorum

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Valla alınca ne değişiyorrr amaan diyelim :D 2 hevesimi aldım koydum köşeye yine aynı şeyleri yapıyoruz :D Alo desin yeter :D (Gelene kadar hep böyle avundum) :D
ColorOS 8'i falan geçtim Dark Mode bile yeterli benim için şu anlık :) Ama aklımda tek soru 7.1 veya 7.2 ne zaman gelecek...
7.1 güncellemesinde ram ve bellek kullanımı düşürülecek onu beklemeye başladım :D Bünye alıştı bişeyler beklemeye...

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Forum puanı
178
Cihaz
Reno 2Z
Valla alınca ne değişiyorrr amaan diyelim :D 2 hevesimi aldım koydum köşeye yine aynı şeyleri yapıyoruz :D Alo desin yeter :D (Gelene kadar hep böyle avundum) :D
ColorOS 8'i falan geçtim Dark Mode bile yeterli benim için şu anlık :) Ama aklımda tek soru 7.1 veya 7.2 ne zaman gelecek...
7.1 güncellemesinde ram ve bellek kullanımı düşürülecek onu beklemeye başladım :D Bünye alıştı bişeyler beklemeye...
Al işte adamlar 7.1 i 7.2 yi konuşuyor en ümmeti Muhammed ! Biz 7.0 ye razıyız abey :)

UYSRK

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
63
Cihaz
Reno 2Z
7yi eskittiler 8e geçtiler 12ye flan atladılar. Biz hala 6dayız :D ah be Oppo :D

Mertsisman

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
5
Cihaz
Reno 2Z
Elektronik perakende sektöründeki kaç telefon değiştirdim bilmiyorum ama ilk defa bi güncelleme için bu kadar bekledim