• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Reno 2Z ColorOS 7 Geldi!

lost051972

Üyecik
Üye
Forum puanı
5
Cihaz
Reno 2Z
Alışamadım oppo reno 2z ye alışamadım boşlukdayım Xiaomi kullanıcısı olarak

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Reno 2Z
İki cihazin da bikac farki var yani + si da var - si de ama antitu puaninda bi fark yok son kullanıcıyı etkilemeyen şeyler genelde.
Çok yok tabi ama ram önemli her türlü oyunu kaldırmayabilir sarzda iyi mesela reno znin saçma olmuş nasıl oluyor üst modelin sarzi 4000 iken alt modelin Yüksek oluyor

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
58
Cihaz
Reno Z
Ram 4 GB reno 2z de ram 8 GB daha başka farkları konuşmayalım bence ;)
Konuşalım. Mesela reno Z de stereo hoparlör var. İslemcileri tamamen aynı. Kamera konusunda da Z daha iyi mesela :) 32mp ön 48mp arka kamera var. Ha birde 2z lerde olan kronik sensör problemi z de yok. 2Z de yakinlik sensörü yok.
Mesajlar birleştirildi:

Alt-ust model olarak görmeyin ayrıca aralarinda 2-3 ay var sadece :)

Ragnarlodbrok

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
22
Cihaz
Reno 2Z
Konuşalım. Mesela reno Z de stereo hoparlör var. İslemcileri tamamen aynı. Kamera konusunda da Z daha iyi mesela :) 32mp ön 48mp arka kamera var. Ha birde 2z lerde olan kronik sensör problemi z de yok. 2Z de yakinlik sensörü yok.
Ultra video çekim modu da var dimi ? Hiç problem yok kime göre neye göre alt telefon ile üst telefonu kıyaslaman bile bence telefonu ovmeyi bırak her türlü reno 2 z geçer kameramiz bile özel ☺️

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
58
Cihaz
Reno Z
Ultra video çekim modu da var dimi ? Hiç problem yok kime göre neye göre alt telefon ile üst telefonu kıyaslaman bile bence telefonu ovmeyi bırak her türlü reno 2 z geçer kameramiz bile özel ☺
Evet var :) Neyse en kral telefon 2Z en kral en guzel en iyisi kimse duramaz karsisinda ezer gecer çünkü o

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
58
Cihaz
Reno Z
@Ragnarlodbrok Benim bilgisayarimda 16gb ram var arslan ama neyseki Windows ile android işletim sistemlerinin ne kadar ram kullandığını bilen biriyim Hadi en kral telefon senin dedik hala konusuyosun ama.