• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Reno Z için ColorOS 7 yayınlandı

Enekss

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno Z
Ah oppo üzümlü kekim.Üzümlerin çürüdü ve küflenmeye başladın güncelleme gönderde fırından tazesi çıksın :)
İnsanlari manyak ettiler :D
Mesajlar birleştirildi:

Dogruya dogru gercekten guncelleme olayinda cok kotuler android 11 cikacak nerdeyse

crowfer

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
Reno Z
şimdi de wifi fixleme gelmiş güncellemede umarım düzelmiştir.

albaymuho

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
5
Cihaz
Reno Z
şimdi de wifi fixleme gelmiş güncellemede umarım düzelmiştir.
Wifi fixlenmiş, bu dertten müzdariptim. Ben telefonda wifi 'yi hiç kapatmayan bir insanım ve çekim alanına girdiğimde kendi bağlanmıyordu, sürekli el ile tekrar bağlanıyordum ve problem düzelmiş şuan sıkıntı yok

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Reno Z modeli için C.29 kodlu ColorOS 7.1 güncellemesi çıkmış bulunmakta, denetleyip yükleyebilirsiniz :)

dogukansenel

Üyecik
Üye
Forum puanı
36
Cihaz
Reno 4
@witrocc O kadar bekledik , uğraştık sayfalarca yazdık, Forumda güncellemeyi ilk alan kişi olarak her detayını ve her menüyü her ayarı tek tek ekran görüntüsü ve kaydıyla buradan paylaştım, burada hiç tanımadığımız dostlarla dert ortağı olduk, tam herşey bitti herkes kavuştu derken şimdi de colorOs 11 geliyo RenoZ ye. Herkese sabırlar diliyorum. Ama ben kurtuldum o bekleme derdinden, Reno Z mi babama Hediye edip Reno 4 aldım. ColorOs 11 keyfini çıkarıyorum. Yine de Color os 11 yine ilk dağıtımda babama verdiğim telefona gelirse yükleyip paylaşırım açılacak başlıktan. Tüm eski dert ortaklarına selam olsun:)