• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

MOD SAYFA 43 TE COS REALME (11) VE (7 )YENİ TEMALAR

Açılan konudan ve temalardan fayda ve bilgi gördünüzmü teşekkürler

• Kullanılan toplam oy
    63

yeeelda

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 10x Zoom
Tamam kardeşim şimdi konunun ilk sayfasını düzenledim 7.4.2 apk yıda oraya koydum aramayın
burdan indirdigim temalarda istedigim duvar kagidini vs kuramiyorum demistim 7.4.2 surumunu indirin demistiniz indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor

Owerlord

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
364
Cihaz
Reno 3 Pro
burdan indirdigim temalarda istedigim duvar kagidini vs kuramiyorum demistim 7.4.2 surumunu indirin demistiniz indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor
7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
Mesajlar birleştirildi:

7.4.2 kurduktan sonra Galeriden yada herhangi bir yerden duvar kağıdı nı degiştirebilirsiniz
Bende aynı yöntemi kullanıyorum bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

Owerlord

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
364
Cihaz
Reno 3 Pro
Mesajlar birleştirildi:

Hımm galeri ve system launcher sürümünüzü yazabilirmisiniz

yeeelda

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
55
Cihaz
Reno 10x Zoom
Mesajlar birleştirildi:

yine kilit ekrani duvar kagidini degistiremiyorum:(

Owerlord

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
364
Cihaz
Reno 3 Pro
yine kilit ekrani duvar kagidini degistiremiyorum:(
System launcher sürümünüzü ve galeri sürümü nü yazabilirmisiniz .Ben oppo findex 3 pro launcher ve güncel galeri kullanıyorum bu ikisindende olabilir isterseniz apk gönderebilirim size

erkadamferit

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
A73
hocam yeni attıgın apk kuruldu desteğin için teşekkür ederim,
fakat uygulama açtığımda ingilizce olarak bölgende kullanılamaz tarzında hata veriyor nasıl aşabilirim.

Owerlord

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
364
Cihaz
Reno 3 Pro
hocam yeni attıgın apk kuruldu desteğin için teşekkür ederim,
fakat uygulama açtığımda ingilizce olarak bölgende kullanılamaz tarzında hata veriyor nasıl aşabilirim.
Kardeşim bu forumda yazdıklarımı okumamış sın galiba sorun degil birdaha anlatayım.Tema store ülkemizde oppo politikaları nedeni ile aktif değil magazayı kusanızda açsanızda kullanamayacaksınız.tema magazasının tek amacı 5 dakika lık deneme barajını heçmek için en son stabil imod pro ve sededit ile çalışan 7.4.2 sürümüdür.sizin tema magazasıyla işiniz yok telefonun kendi dosyalarım klasörü içinde n kurunuz herzaman temaları imod ilede 5 dk lık barajı geçin bütün temalar üçretsiz sizin