• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Tartışma Spotify mı YouTube Music mi?

Spotify mı? YouTube Music mi?

• Spotify

• YouTube Music

• Bunlara para vermeye gerek yok.(Mp3 vs. indirir keyfime bakarım.)

• Apple Music

• Fizy

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
W

wittroc

Guest
GTA 5 değilde RDR2 acayip hoşuma gidiyor ya, yok abi piyasada rakibi eşi benzeri olmayan bir oyun yaptılar çıtayı arşa çıkardılar.
Şu an grafikte arşa çıktılar. Şu an bu oyunlarla yarışabilecek tek oyun Cyberpunk 2077 ama hissediyorum, yakında GTA 6 tanıtımı gelecek.

emresezer39

CreedSkriLLeXx
Asistan
Forum puanı
186
Cihaz
Reno 2Z
GTA 5 değilde RDR2 acayip hoşuma gidiyor ya, yok abi piyasada rakibi eşi benzeri olmayan bir oyun yaptılar çıtayı arşa çıkardılar.
Bazı konular başlığından dışarı çıkıyor ama olsun :D RDR2 var bende açtım denemek için RTX 2060 GPU İ5 9600K CPU'lu sistem 60fps almak için low a aldım grafikleri konsoldan port olunca optimizasyon rezalet...

W

wittroc

Guest
Bazı konular başlığından dışarı çıkıyor ama olsun :D RDR2 var bende açtım denemek için RTX 2060 GPU İ5 9600K CPU'lu sistem 60fps almak için low a aldım grafikleri konsoldan port olunca optimizasyon rezalet...
RDR 2 oynayacaksanız tercihiniz kesinlikle konsol olmalı. PC'den maalesef çok sıkıntılı oluyor.
Mesajlar birleştirildi:

Aslında admin PC / konsol oyunları için de bir forum açsa çok iyi olur. @Sergüzeşt @kaanmtlr @emresezer39

K

kaanmtlr

Guest