• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Yardım Tema mağazası

ERDEM_COBAN5881

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
A15s
Cihazım OppoA16 ColorOs 11.1 kullanıyor güncellemeden sonra tema mağazası silindi ve tekrar kuramıyorum konuyla ilgili açılan yazılara baktım orada linkler vermişsiniz tek tek denedim ve uygulama yüklenemedi hatası veriyor bu sorunun yeni bir çözüm yolu var mı?

M

Misafir üye

Guest
Cihazım OppoA16 ColorOs 11.1 kullanıyor güncellemeden sonra tema mağazası silindi ve tekrar kuramıyorum konuyla ilgili açılan yazılara baktım orada linkler vermişsiniz tek tek denedim ve uygulama yüklenemedi hatası veriyor bu sorunun yeni bir çözüm yolu var mı?
Konulara tam bakmamışsımız. Önce tema mağazası uygulamasını kaldırıp sonra tekrar yükleyiniz.
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Burayı mnceleyiniz.

Upvote 0

ERDEM_COBAN5881

Taze Üye
Üye
Forum puanı
1
Cihaz
A15s
Konulara tam bakmamışsımız. Önce tema mağazası uygulamasını kaldırıp sonra tekrar yükleyiniz.
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Burayı mnceleyiniz.
Ben bunu yapamamıştım görünmediği için ama şimdi oldu çok teşekkür ederim.

Upvote 0

Tülin

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
27
arkadaşlar tema sadece kilit ekranı, ana ekran ve ikonlarda değişiklik yapıyor değil mi? klavye, mesaj bölümünde değişiklik olmuyor? Ben de öyle de .

Upvote 0

dayiroglu

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
49
Cihaz
Reno 5 Lite
arkadaşlar tema sadece kilit ekranı, ana ekran ve ikonlarda değişiklik yapıyor değil mi? klavye, mesaj bölümünde değişiklik olmuyor? Ben de öyle de .
Onlarda değişiyor. Ama tabi temaya bağlı bu. Her tema da olmaz. Klavye değişmez ama mesajlar, durum çubuğu, ayarlar vs değişir.

Upvote 0

Tülin

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
27
ben de değişmiyor

Upvote 0