E Erdkcr Taze Üye Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 2 Forum puanı 0 Cihaz Reno 4 Lite 12 Kas 2021 #1 Arkadaşlar bugün Reno 4 lite alarak aranıza katıldım. Ana ekran ile uygulama ekranı duvar kağıdını (arka plan) nasıl aynı yapabilirim.
Arkadaşlar bugün Reno 4 lite alarak aranıza katıldım. Ana ekran ile uygulama ekranı duvar kağıdını (arka plan) nasıl aynı yapabilirim.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 12 Kas 2021 #2 Erdkcr adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün Reno 4 lite alarak aranıza katıldım. Ana ekran ile uygulama ekranı duvar kağıdını (arka plan) nasıl aynı yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Uygulamaların bulunduğu sayfada değişiklik yapılamoyor maalesef arka planında. Upvote 0
Erdkcr adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün Reno 4 lite alarak aranıza katıldım. Ana ekran ile uygulama ekranı duvar kağıdını (arka plan) nasıl aynı yapabilirim. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Uygulamaların bulunduğu sayfada değişiklik yapılamoyor maalesef arka planında.
E Erdkcr Taze Üye Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 2 Forum puanı 0 Cihaz Reno 4 Lite 12 Kas 2021 #3 Youtube tanıtım videolarında aynı gözüküyor. O yüzden sordum. Upvote 0
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 12 Kas 2021 #4 Erdkcr adlı kullanıcıdan Alıntı: Youtube tanıtım videolarında aynı gözüküyor. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla ... Aynı gözüküyor derken? Upvote 0
Erdkcr adlı kullanıcıdan Alıntı: Youtube tanıtım videolarında aynı gözüküyor. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla ... Aynı gözüküyor derken?