Paclifes Aktif Üye Aktif Üye Katılım 3 Haz 2021 Mesajlar 149 Forum puanı 55 Cihaz Reno 4 26 May 2023 #1 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler.
33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler.
D Deryadeniz907 Ordinaryüs Forum Ekibi Uzman Üye Katılım 9 Eyl 2021 Mesajlar 684 Forum puanı 240 Cihaz Reno 5 Lite 27 May 2023 #2 Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler Genişletmek için tıkla ... Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: Yetkili servisde bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Upvote 0
Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: 33w vooc destekli hızlı şarj kablosu arıyorum nerede bulabilirim ? Teknoloji marketlerine sordum ama olmadığını söylediler Genişletmek için tıkla ... Paclifes adlı kullanıcıdan Alıntı: Yetkili servisde bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla ...